2011. március 6., vasárnap

Tatabánya



Egész sokan voltak ma, valahogy a könyvekre nem igazán tudtam ráhangolódni, tán a napsütés, tán a két fonott szék, amit már az elején kiszúrtam, tán a kistáskák, amik keretei új ruhát kapnak majd, tán az öröm, hogy mindezt fillérekért. 

9 megjegyzés:

  1. most akkor szeretném kérdezni, hoyg Győrben, ill. Tbányán hol vannak ezek a szuper lelőhelyek, már ha nem top secret :o)
    egyéb kérdéseim is lennének hozzád, már ha lehet :o)

    VálaszTörlés
  2. kérdezhetsz persze, akár itt is, akár emailben :)

    a győri az ETO csarnok parkolójában van, a tatabányai pedig a plázánál, ahol a vasútállomás is van, konzum udvar néven ismert még, oda tették pár éve az új buszvégállomást is, pontos címet nem tudok, Győri út valahány :)

    VálaszTörlés
  3. és minden héten van? Vasárnap? Mindkét helyen? És hány órakor érdemes már menni, hogy még legyen is ott valami?
    A kettes kérdéskör inkább olyan könyvelős típusú, mert ha jól értettem, te könyvelő vagy, ugye? :o)

    VálaszTörlés
  4. igen, minden vasárnap, itt is, ott is...persze Győrben néha elmarad, mikor valami más rendezvény van, ezt nem tudom honnan lehetne megtudni...mi nem drága régiségeket gyűjtünk, úgyhogy mindegy mikor megyünk, mert ami holmi ránk talál, az esetleges...dél felé már pakolnak, úgyhogy legkésőbb tízre azért érdemes odaérni, hogy kényelmesen tudj nézelődni...

    szakmai kérdést inkább magánlevélben, szívesen válaszolok arra is :)

    VálaszTörlés
  5. Hogy te miket nem találsz? Vagy téged találnak meg ezek a termékek?
    Az a világos színű táska, az nem AVON-os táska? Csak mert nagyon ismerős. Mert nekem is van egy olyan táskám. Még az eredeti csomagolásban van, védőhuzattal. Ajándék volt egy parfüm mellé. Persze a parfüm már rég elfogyott, a táska meg ott van.

    VálaszTörlés
  6. Szia Erika, nem tudom, néztem, de nem látok rajta semmilyen feliratot, persze attól még lehet avonos táska, könnyen el tudom képzelni, mert finom anyagból van, olyasmiből, amiből ezeket a kozmetikai táskákat szokták gyártani :)

    hát az úgy van tudod, hogy megyek-megyek, nézem a portékákat, oszt ha valami megtetszik, megkérdem az árát, ha az is megtetszik s megalkuszunk, akkor jön velem a holmi :)

    VálaszTörlés
  7. Kedves Dióhéj!

    Nagyon örülök ennek a bejegyzésednek is, ugyanis én is rajongok ezekért a csodás csatos táskákért. Írod, hogy a régi keretek új ruhát kapnak. Elmondanád, hogyan lehet újra felhasználni ezeket a kereteket? Sajnos nem tudtam rájönni, hogy ha felvarrni nem lehet az új textilt, akkor hogyan tudom a a keretbe préselni. Előre is nagyon köszönöm, ha válaszolsz!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Dióhéj! Reménykedjek tovább, hogy lesz időd csak röviden válaszolni a kérdéseimre?

    VálaszTörlés
  9. Kedves Mariann!

    Ha felvarrni nem lehet, akkor a keretbe hogyan lehet préselni? Nehezen? Ezért aztán maradok is a varrható kereteknél :)

    VálaszTörlés